Denne serverer jeg ofte når jeg vil være litt ekstra til helgefrokosten, eller hvis jeg har gjester til brunsj. Den skal stå i ovnen i 20 minutter, akkurat lenge nok til at jeg rekker å ta en dusj, lage kaffe eller dekke et bord.
Porsjoner: 4 veldig sultne voksne |
Ingredienser
- 3 egg
- 1,5 dl melk
- 1,5 dl mel
- 1 ss lønnesirup
- 3–4 ss smør
- 2 ss rømme
- 4 ss gresk yoghurt
- skallet av ½ lime
- 1,5 ss lønnesirup
- mango i skiver
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader, og sett en stekepanne som tåler det i ovnen.
- Ha egg, melk, mel og lønnesirup i en blender, eller kjør det sammen med en stavmikser.
- Ha omtrent 3 ss smør i stekepannen inni ovnen, og la det smelte. Ta pannen ut av ovnen, og hell røra i pannen. Stek dutch baby i ovnen i 20 minutter, ikke åpne ovnsdøra mens den steker.
- Rør sammen rømme, yoghurt, limeskall og lønnesirup til en krem.
- Når babyen er ferdig, tar du den ut av ovnen. Skjær den i porsjonsstykker, og server med limeyoghurt og mangoskiver.

KategorierUkategorisert
Pingback:Dutch baby med gorgonzolakrem, karamelliserte nøtter og urter - Det beste jeg vet