D

Dutch baby med limeyoghurt og mango

Denne serverer jeg ofte når jeg vil være litt ekstra til helgefrokosten, eller hvis jeg har gjester til brunsj. Den skal stå i ovnen i 20 minutter, akkurat lenge nok til at jeg rekker å ta en dusj, lage kaffe eller dekke et bord.

Porsjoner: 4 veldig sultne voksne

Ingredienser

  • 3 egg
  • 1,5 dl melk
  • 1,5 dl mel
  • 1 ss lønnesirup
  • 3–4 ss smør
  • 2 ss rømme
  • 4 ss gresk yoghurt
  • skallet av ½ lime
  • 1,5 ss lønnesirup
  • mango i skiver

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader, og sett en stekepanne som tåler det i ovnen.
  2. Ha egg, melk, mel og lønnesirup i en blender, eller kjør det sammen med en stavmikser.
  3. Ha omtrent 3 ss smør i stekepannen inni ovnen, og la det smelte. Ta pannen ut av ovnen, og hell røra i pannen. Stek dutch baby i ovnen i 20 minutter, ikke åpne ovnsdøra mens den steker.
  4. Rør sammen rømme, yoghurt, limeskall og lønnesirup til en krem.
  5. Når babyen er ferdig, tar du den ut av ovnen. Skjær den i porsjonsstykker, og server med limeyoghurt og mangoskiver.

KategorierUkategorisert
  1. Pingback:Dutch baby med gorgonzolakrem, karamelliserte nøtter og urter - Det beste jeg vet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *